Juontaja

JUONTAJA ON TAPAHTUMAN SIELU, SYDÄN JA KOKOAVA TEKIJÄ

Hyvä juosilinterintaja tekee tilaisuudesta nautittavan kokonaisuuden, kuljettaa tapahtumaa eteenpäin ja huolehtii siitä, että kaikki asiat toimivat sovitulla tavalla.

Julle Kalliolla on karttunut juontokokemusta messuilta, suurista konserttitapahtumista, kauppakeskustapahtumista, kansainvälisistä mallistolanseerauksista, urheilutapahtumista, häistä ja muista yksityisitä juhlista sekä mm. matkaoppaan tehtävistä. Satojen keikkojen kokemuksella, sujuvalla ulosannilla ja rennolla tyylillä hoidetut tilaisuudet ovat taanneet töiden jatkuvuuden ja kovan kysynnän. Hommat on siis hoidettu hyvin.

Päätyönään Julle Kallio toimii Radio Porin juontajana ja ollut ehdolla vuoden parhaaksi radiojuontajaksi viisi kertaa.

Fiksu ja rento ote, pilke silmäkulmassa ja timanttinen tilannetaju tekevät Jullesta mielenkiintoisen ja luotettavan valinnan. Rock-asenne on säädettävissä hihan pituudella.

Tyytyväisiä asiakkaita ovat olleet mm. Sosiaali- ja terveysministeriö, Sampo-Rosenlew, Porin kaupunki, Porin Seudun matkailu Oy Maisa, Satakunnan Osuuskauppa, Aurubis Finland, Porin Ässät, Länsi-Suomen Osuuspankki, Matkapojat, Porispere-festivaali ja lukemattomat muut tapahtumat, yritykset, yhteisöt ja yksityiset henkilöt.